Om Ti På Topp

Om konkurransen Ti på topp Østfold er et godt tilrettelagt turtilbud for folk i alle aldre. Du er garantert flotte naturopplevelser, samtidig som du kommer i god fysisk form. Aktivitetsperioden varer fra 10.mai-31.oktober 2019. Det koster 175 kr og være med og 100 kr om du legger barn innunder din profil. 

Turene: 
Turene kategoriseres i lette (grønne), moderate (blå) og krevende (rød). De grønne turene egner seg godt for de fleste som ønsker å ferdes i skog og mark, også barn. De blå og de røde turene kan variere i lengde og de kan være både bratte og slakke. På alle turmål finner du en turkasse, og en turbok som du kan skrive deg inn i. All ferdsel skjer på eget ansvar! 

I 2019 har vi tilrettelagt for 18 turer. 

HVORDAN REGISTRERE DINE TURER 
Du har to muligheter. Den aller enkleste og beste er å laste ned appen Ti på Topp på din mobil. Da får du veibeskrivelse, turbeskrivelse, kart hvor du kan se hvor du er til en hver tid. Når du er på toppunktet trykker du ¨sjekk inn¨, og da er turen registrert. 
Har du ikke mobil kan du logge deg inn på www.tipåtopp.no/ostfold og registrere dine turer på ¨min side¨.

DELTAKERPREMIE  
Alle som besøker og registrerer minst 10 ulike turer får premie. 

Vi kårer følgende: 

- Årets turgåer

- Årets turlag

- Årets turbedrift

- Årets turbilde

 

VIS HENSYN OG TA VARE PÅ NATUREN 
-Bruk anviste P-plasser 
-La dyr på beite få beite i fred og vis respekt for dyr og natur
-Husk å lukke grinder og lignende etter deg 
-Ta med deg søppelet hjem 
- Husk regler for båndtvang
-Husk at bæsjeposer skal tas med hjem 
-Bruk av ild og bål i skog og mark er forbudt i perioden 15. april til 15. september.
-Husk at all ferdsel skjer på eget ansvar 

TI PÅ TOPP FOR ALLE  
Ti på Topp Østfold ønsker å kunne legge til rette for fysisk aktivitet for alle i innbyggere i Østfold. Vi ønsker å kunne stimulere til en aktiv livsstil for alle personer.

FOTOKONKURRANSE  
Årets turbilde kåres av innsendte bidrag på vår nettside, på facebook og bildene merket #tipåtoppøstfold på instagram. Flotte premier vanker vinnerne. Vi ønsker bilder i høy oppløsning og både i stående og liggende format.  


Hvorfor koster det penger?  

Ti På Topp Østfold koster kr 175 for voksne og 100 kr for barn. Grunnen til at vi må ta noe betalt, er fordi det er en rekke utgifter med Ti På Topp. Hjemmeside, app, postkasser og premier er bare noe av utgiftene som kommer med kampanjenen. Ti På Topp er driftet av Østfold Bedriftsidrettskrets, som igjen er medlem av Norges Idrettsforbund, en frivillig organisasjon. Vår jobb er å aktivisere den voksne befolkning i Østfold, og vi er driftet via aktivitetene vi skaper. Alle inntekter til kretsen, går til å videreutvikle eksisterende tilbud, å skape nye for befolkningen i Østfold.

Turverter

Bak mange av turene er det frivillige turverter som har hjulpet oss. De gjør dette på frivillig basis, så flere kan få lov til å oppleve det flotte fylket vi har. Uten disse menneskene hadde det nesten vært umulig å drifte Ti På Topp. Vi sender en kjempestor takk til våre turverter. Dere er utrolig!

 
HOLD DEG OPPDATERT OG FØLG OSS PÅ
Hjemmeside: www.tipåtopp.no/østfold
Facebook: www.facebook.com/TiPaToppOstfold/
Instagram: https://www.instagram.com/tipaatoppostfold/

God tur fra oss i Ti på Topp-gruppa :)

Tilbake til hovedside